At have benzin i blodet

To have petrol in their bloodDer er mennesker, som bare elsker fart og spænding, herunder hurtige biler, der udover at levere det også har udseendet med sig. Hvis man tilhører denne gruppe, så kender man sikkert også fornemmelsen af at få hold i nakken, hver gang en superbil kommer kørende, for man skal have det hele med inklusiv drømmen om, at det er en selv, som sidder bag rattet.

Det er uforklarligt og for dem, som ikke deler den passion, kan det også være uforståeligt, men der er mange, der har benzin i blodet, som lever og ånder for biler, og det de mere interessante af slagsen.

Måske er det fornemmelsen af risiko, når man sætter sig bag rattet og hører den brølende motor. For der er selvfølgelig en risiko ved at køre stærkt, også selvom det foregår på en lukket bane, for reelt kører man utrolig mange kilo metal rundt med sig selv som den bløde, indvendige pakke. Alligevel vender folk gladeligt tilbage, for ja der er en risiko, men det er heldigvis meget sjældent, at der sker alvorlige uheld, hvad enten det er amatører eller professionelle, der kører. For det er sjældent, at det er fart i sig selv, som dræber en person.

Så drømmer man om at få et kick, så er kørsel på en bane vejen at gå. Der er god mulighed for at mærke adrenalinen pumpe i kroppen og blive mindet om, hvorfor man elsker motorsport. Det er sjovere selv at køre end bare at kigge på.

På de mange lukkede baner kan man få alle de fornøjelser, man ikke kan på almindelig vej, hvor man skal overholde alle færdselsreglerne. Så kom ind i den lukkede kreds, hvor hjernen kører i overdrev og hele kroppen reagerer på en køretur, som er ud over det sædvanlige. Desværre er det sådan med alle former for motorsport, at det skaber afhængighed.