At køre bil er for mange ofte bare et spørgsmål om at komme fra punkt A til punkt B, mens det for andre er en nydelse af de helt store.

På hjemmesiden kan man finde de ligesindede, der alle har benzin i blodet, og som alle gerne vil ud og køre stærkt, og der er interesserede i, hvordan man lærer at køre stærkt uden at komme ud i alvorlige uheld. Man kan på hjemmesiden se de muligheder, der findes, for det er ikke bare at drøne rundt i gader og stræder, men i stedet at sørge for at få arrangementer på de forskellige danske væddeløbsbaner.

Det er mere end bare vigtigt at gå meget op i sikkerheden, og det er noget, som man kan se tydeligt på hjemmesiden. Det er ikke en sport, der er let, og det er ikke noget, som hører sig hjemme på almindelige veje. Man kan på hjemmesiden også se en masse andet, for det er ikke kun det at køre stærkt. Det er også interessen i bilerne og i, at bilerne kommer til at fremstå så lækre som muligt, og at de samtidig kan køre så stærkt som muligt, og at de samtidig er meget sikre at køre i.

Der vil på hjemmesiden være opslag om, hvordan man kan lære at modificere en bil og gøre den ikke kun hurtigere, men også lidt mere lækker at se på. Så kan man have en bil, der både kan bruges privat, men samtidig kan bruges til at komme ud at køre stærkt i.