Bliv bedre til at køre bil med mobilapps

Vi har alle prøvet det. Du er ude at køre, og du skal langt. Pludselig finder du ud af, at der nærmest ikke er mere benzin på bilen. Du ved ikke, hvor du er henne i verden, og da slet ikke, hvor i al verden du kan finde en benzintank. Det er slut nu. Med app-en Benzinstationer kan du nu finde den nærmeste benzintank. Du kan downloade app-en helt gratis på både iTunes og på Google Play. Derudover har OK også lavet en lignende app, som hedder Find Tankstation, som kan downloades til samme enheder.

shutterstock_144131800Skal man have en smartphone?

For at få disse smarte apps og for at have dem med på vejen, så skal man have en smartphone. Her virker en gammel Nokia 3310 altså ikke. Har du ikke en smartphone, så er det altså penge, der er givet rigtig godt ud, hvis du anskaffer dig en. Ligesom så mange andre ting kan du købe en smartphone online, hvor du kan få den billigere end i de fysiske butikker. Om det er Apple eller Android er som sådan ligemeget – find den, der passer til dig. Køb din iPhone online, så du kan få den billigt og være klar til de smarte apps.

Er uheldet ude?

Mange frygter, at uheldet skal ske et sted, hvor man ikke ved, hvor man er. Hvordan skal man forklare alarmcentralen, hvor de skal køre til, hvis man ikke selv ved, hvor man er henne. Med app-en 112 app behøver du ikke tænke over dette. Med denne app kan du ring op til alarmcentralen, og så bliver dine gps-koordinater sendt, så de kan se præcis, hvor du befinder dig, så de kan sende hjælpen hurtigt. App-en er udviklet af Rigspolitiet, Københavns Brandvæsen og Geodatastyrelsen. Den er desuden finansieret af Trygfonden. Dette er en app, alle skal have.