Drøn rundt i en fed sportsvogn

cool sports carDet er de færreste personer, der har en lynhurtig, rød racerbil holdende i garagen af flere årsager. De koster som udgangspunkt vanvittige summer, som de færreste personer har til rådighed til en bil og slet ikke til en bil, som ikke er en, der ikke vil blive luftet dagligt. Desuden er der racerbiler, som ikke kan blive godkendt til almindelige vejkørsel i Danmark, og det sætter også sine begrænsninger, skulle man være så heldig at have økonomien til dem.

Men der er håb forude, for man kan leje sig til en på en lukket bane, hvor man ikke behøver bekymre sig om lovligheden af bilen her i landet længere. Det er bare at køre den og nyde det hele. For det går stærkt, rigtig stærkt. Det er fra 0 til 100 på ingen tid med hestekræfter, der matcher. Man sidder tæt på jorden, som det hører sig til, og det er så anderledes end den stationcar, man kører til hverdag, at det skal opleves.

Fordi denne type af biler er rigtig dyre, så følger der naturligvis en instruktør med i oplevelsen. Det er biler, der reagerer markant hurtigere, end de fleste er vant til, så det er godt lige at lære den lidt at kende, inden man finder koblingspunktet og mærker, hvordan farten stiger med det samme man rører ved speederen.

Det er en oplevelse for alle entusiaster, men det er at foretrække, hvis man godt kan lide at køre bare lidt stærkt. Det er ikke helt det samme at trille rundt i en racer med 50 i timen på en bane, den er bygget til fart og spænding, og det er derfor, man bør tage sådan en tur. Man vil blive klogere på disse fantastiske biler, og den eneste risiko er, at man bliver endnu mere ked af ikke at have en holdende derhjemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*