Kør en Formel 1

Formula 1Hvis det ikke helt er nok at køre i en sportsvogn eller i ens egen bil på en lukket bane, så kan man også få muligheden for at køre Formel 1 på en lukket bane. Man kan simpelthen booke en tur i toppen inden for hurtige biler og virkelig mærke det riv, der fremkommer, når motoren er enorm og hestekræfterne mange. Ja det koster, men det er som oftest alle pengene værd. Det er ikke mange forundt at køre en tur som den, og her vil en tur i simulator ikke være tilstrækkeligt for de fleste, selvom den slags selvfølgelig også findes.

Her starter man med en grundig introduktion, inden det går løs, for det er noget helt andet end den bil, man kører rundt i til hverdag, også selvom der kan gøres meget ved en privat bil inden for lovens grænser. Når man har fået den tilstrækkelige oplæring, er man klar til at kravle ned i bilen og føle suset i kroppen og brølet fra motoren. Derefter går det i fuld fart rundt på en lukket bane, hvor man kan følge de vældige kræfter, der er i sådan en maskine. Det er den ultimative drengedrøm, som kan gå i opfyldelse her, og det kan kun anbefales for alle med benzin i blodet.

Med mere end 600 HK, så er der noget mere riv i sådan en bil end i alle andre, så det starter med en hyggelig tur rundt på banen, da bilen og banen lige skal læres at kende, for det er ikke til at sammenligne med en almindelig bil på nogen måde. Men bare rolig, man får alle muligheder for at prøve den og sig selv af, og det gælder selvfølgelig om at slå alle andres tider, for hvem vil ikke gerne se sig selv øverst på podiet, uanset om det så er på en af Danmarks lukkede ringe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*